Nieuwsbrief juli 2013

Nieuwsbrief Juli 2013

 

Nieuwsflits Storm & Nieuwdorp

 Beste Relaties,

BESTAANDE KOOPWONINGEN BIJNA 10 PROCENT GOEDKOPER DAN 1 JAAR GELEDEN, GOEDKOOP KOPEN MET EEN ZEER LAGE HYPOTHEEKRENTE INTERESSANT !!!

De hypotheekrente is momenteel erg laag, de rente voor 5 jaar vast is momenteel op basis van Nationale Hypotheek Garantie (zie www.nhg.nl , aankoop voor bestaande bouw tot maximaal ongeveer € 276.000,00 ) 3,1% bruto! en voor 10 jaar vast 4,2% bruto.

Op basis van deze gegevens is het zeer aantrekkelijk om te kopen. Of dit ook geldt voor jullie als onze bestaande relatie , is per situatie verschillend.

Buiten voldoende inkomen is een belangrijk onderdeel of er overwaarde in de huidige woning is of een klein verlies. Een klein verlies willen de geldverstrekkers namelijk nog meefinancieren.

Graag zoeken wij voor jullie uit wat de mogelijkheden zijn, bel/mail ons gerust !

MEENEMEN HUIDIGE LENINGDELEN ONDER VOORWAARDEN MOGELIJK !

Het meenemen van de huidige leningdelen is mogelijk met een maximum voor aflossingsvrij van 50% van de marktwaarde van de nieuwe woning. De leningdelen dienen vermeld te staan in de aangifte van 2013 over het jaar 2012.

SCHADEVERZEKERINGEN

Op het gebied van schadeverzekeringen zoals opstal/inboedel/avp/rechtsbijstand verzekering ed kunnen wij veel betekenen met scherpe premies en goede voorwaarden. Wij hebben een agentschap bij de Van Kampen Groep waardoor wij meer dan 90 verzekeraars kunnen aanbieden!

Wanneer er problemen zijn bij een schade afhandeling dan zullen wij in overleg met de verzekeraars met wie wij een goed contact hebben overleggen hoe dit op te lossen. Iets wat een rechtstreekse aanbieder niet kan doen.

SAMENWERKING SPECIALISTEN

Inmiddels is de samenwerking geoptimaliseerd met een 3 tal Makelaars en een Notariskantoor.

Wij kunnen je/jullie hierdoor nog beter van dienst zijn met het nemen van belangrijke beslissingen om ervoor te zorgen dat de nieuwe woning aan alle verwachtingen voldoet.

Middels het zeer waardevolle NVM data systeem waar heel veel informatie is te vinden omtrent de waardes van woningen/historie van de woningen ed , hebben wij de mogelijkheid om voor onze klanten gratis informatie op te vragen. Er zijn voor onze klanten speciale tarieven bedongen en wij hebben ondervonden dat de Makelaars hun kosten minimaal terugverdienen middels het realiseren van lagere aankoopbedragen voor de woning.

De toegevoegde waarde van het notariskantoor, waar wij nu al ongeveer 4 jaar mee samenwerken, zorgt ervoor gezorgd dat wij onze klanten juridisch optimaal kunnen bijstaan. Voor onze klanten beoordelen ze de (ver) koopakte kosteloos en offreren mooie lage tarieven voor de akte van levering/hypotheek en testamenten/samenlevingsovereenkomst.

Wij hebben ook inmiddels een aantal vakkundige aannemers gevonden die wij kunnen aanbevelen.

Met vriendelijke groet,

Storm & Nieuwdorp alias Bob en Cees

Financieel Plannings Adviesbureau Storm & Nieuwdorp

Van Arembergelaan 84
2274 BW / Voorburg
Valeriusstraat 80 2517 HS Den Haag op afspraak

Email contact[at]@stormnieuwdorp.nl

Website www.stormnieuwdorp.nl

Telefoonnummer 070-3123636