Aanvullend Pensioen

Pensioen

Een welverdiend pensioen na een lange werkzame periode. Ook u is het zeker gegund, maar helaas is het niet meer vanzelfsprekend. Denk aan de recente wijzigingen in wetgeving, bezuinigende bedrijven en wellicht uw wisselingen van baan. De overbekende 70% van uw inkomen bij 65 kunt u eenvoudig weg vergeten, onderzoek heeft aangegeven dat dit gemiddeld 35% tot 50% is, met andere woorden ieders pensioen is ontoereikend!!

De verzorgingsgedachte uit het verleden is niet meer het uitgangspunt, de kostenfactor staat bij bedrijven tegenwoordig voorop. Hierdoor zijn er veel zuinige regelingen opgezet en is zelf voor de oude dag sparen noodzaak geworden.

U wens is mogelijk eerder eerder met pensioen te gaan, wij beantwoorden graag allereerst de vraag of u wel met pensioen kunt! We begeleiden u daarbij ook in het bereiken van uw gewenste financiƫle oude dag. Sowieso streven we naar het best haalbare in uw situatie.

Wij zij niet bevoegd om te adviseren en bemiddelen voor het vergelijken en aanbevelen van (collectief) verzekerde pensioenregelingen en het begeleiden van de klant in de onderhandelingen met de verzekeraar.