Hypotheken

Hypotheek

In goed overleg en na uitgebreide voorlichting regelen we voor u de optimale hypotheek naar uw wensen en mogelijkheden.

Door ons zeer complete assortiment en goede contacten bent u bij ons aan het goede adres voor een gegarandeerd onafhankelijk en vooral scherp advies!

Naast een optimaal toegesneden advies helpen wij u zo goed als mogelijk bij het gehele aankooptraject. U kunt het echt zien alsof we samen de woning gaan kopen, we laten daarbij niets aan het toeval over. U kunt hierbij denken aan:

– hulp in de zoektocht naar uw ideale woning

– biedingsadvies bij zelfstandige koop van de woning

– begeleiding in het gehele aankoopproces waarbij aan alles gedacht wordt

– goede contacten met makelaars, taxateurs, bouwkundig adviseurs en notarissen

– nazorg dmv hulp bij de voorlopige teruggave, aangifte etc.

– indien gewenst info mbt een goede verhuizer, klusjesman of aannemer

Wij richten ons naar wens op de voor u nodige aspecten en zien dat als onze kunst! Niet het enkel kort en vluchtig streven naar de offerte met de laagste maandelijkse lasten.

Wij brengen exact in kaart wat nodig en wenselijk is en streven naar volledige flexibiliteit om later een en ander te kunnen aanpassen. Naast inkomen en onderpand houden we rekening met af te dekken risico’s, de eventueel gewenste garantie, het optimale fiscale voordeel, de beste vermogensopbouw en de toekomstverwachtingen.

Bij alle belangrijke aspecten van uw ideale hypotheek wordt u volledig geïnformeerd en waar nodig begeleid. Bovendien wijzen we u op alle weetjes bij het totale aankoopproces.

Ook voor afwijkende c.q. complexe hypotheken (bijv. in een echtscheiding) bent u bij ons helemaal aan het goede adres. Of u nu zelfstandig, DGA of vermogende particulier bent, u profiteert verder optimaal van onze directe contacten met vrijwel alle grote banken.

Geef een reactie