Beleggingsfilosofie

Beleggingsfilosofie

Voor u is het volgende geen opmerkelijk nieuws: de beurzen zijn zeer onvoorspelbaar geworden. Onder meer door de grotere complexiteit van de groeiende wereldeconomie en vele factoren.

Tevens zijn er tegenwoordig ontelbare ondoorzichtige financiƫle belegginsprodukten. Wij zijn bekend met vele produkten en kunnen u met onze kennis en ervaring informeren om te komen tot verstandig sparen/beleggen.

Wij kiezen hierbij overigens veelal voor de garantie van een degelijk uit te keren rente-, dividend-, of winstpercentage! Koerswinsten zijn vaak onvoorspelbaar zodat wij kiezen voor het eerste, uiteraard kijken wij ook naar het stijgingspotentieel van de onderliggende waarden.

Deze strategie/filosofie/visie past het ook het best in het bereiken van een goed (aanvullend) pensioeninkomen!

Een goede spreiding is daarbij van belang, veelal wordt dit bereikt met trackers (fondsen die een index volgen zonder dure beheerdersfee) . Let wel, wij mogen u tegenwoordig enkel assisteren en informeren, u bepaalt zelf of en hoe u het invult. Veelal zult u het via internetbankieren tot uitvoer kunnen brengen. Kostentechnisch overigens niets mis mee, internetbeleggen biedt u namelijk de laagste kosten en dus de beste kans dat u het gewenste rendement ook werkelijk behaalt!