Kosten bij oversluiten hypotheek

Of het oversluiten van uw hypotheek naar een andere geldverstrekker zinvol is, zullen wij als 1ste uw huidige hypotheek situatie in kaart brengen.

Ter vergelijk zullen wij uit meer dan 40 geldverstrekkers een selectie maken om te bepalen of oversluiten van uw huidige hypotheek naar een andere geldverstrekker zinvol is.

In de meeste gevallen is dit zo omdat de geldverstrekkers veelal kortingen hebben gegeven op de 1ste rentevastheidsperiode bij het afsluiten van de hypotheek toentertijd.

Wij zullen de gehele afhandeling verzorgen van het regelen van een nieuwe taxatie van de woning, fiscaal voortzetten van de huidige aflospolis tot het verzorgen van de aflosnota bij de notaris.

Voor de kosten van deze afhandeling is afhankelijk van de complexiteit van de hypotheekzaak een tijdsduur van 25 uur tot 35 uur realistisch. Hiervoor rekenen wij  eenmalig tussen de bruto € 1.500,00 en € 2.500,00 welke in mindering is te brengen op de te betalen inkomstenbelasting. Desgewenst kunnen wij uw voorlopige aangifte (voorheen voorlopige teruggave) aanpassen op de gemaakte kosten en de te betalen hypotheekrente.

Voor alle kosten van de totale hypotheek diensten  zoals oversluiten hypotheek, verhoging hypotheek e.d.  verwijzen wij u naar het menu welke u in het menu structuur hieronder zult vinden met de naam : Alle tarieven dienstverlening.

Geef een reactie