Wie zijn wij

Financieel Plannings Adviesbureau Storm & Nieuwdorp B.V. biedt u deskundige advisering en diensten op het gebied van hypotheken, verzekeringen, pensioenen, beleggingsadvies tot financiële planning. Tevens treden wij op als bemiddelaar voor het afsluiten van de financiële producten die wij u adviseren.

Onafhankelijk

Ons kantoor werkt met door ons zorgvuldig geselecteerde financiële instellingen (banken, verzekeringsmaatschappijen, pensioenfondsen) voor het afsluiten van ons productenpallet. Wij baseren onze advisering en bemiddeling op onze ervaringen met deze aanbieders en op een gedegen analyse van de ruime keus aan producten.

Als onafhankelijk intermediair, zijn wij geheel vrij in de producten die we u adviseren. Wij baseren onze advisering aan u op een objectieve analyse van een grote door ons te bereiken keus aan producten en aanbieders in de markt. Als we met de beschikbare financiële mogelijkheden maar uw wensen realiseren.

Financieel Plannings Adviesbureau Storm & Nieuwdorp B.V. is daarbij volledig in eigen handen, dat wil zeggen dat er geen enkele andere partij een belang in heeft, het bedrijf heeft ook geen vreemd vermogen/leningen.

Ervaring

Al jarenlang adviseur op het gebied van hypotheken, verzekeringen en financiële diensten, in de breedste zin van het woord. We laten u graag profiteren van de ervaring als private banker, verzekerings-, hypotheek-, pensioen- en beleggingsadviseur.

Daarbij in het bezit van de volgende relevante diploma’s en certificaten:

Zakelijke Kredietverlening Branche Leven

Woningfinanciering I en II A-Leven

Pensioen Praktijk 1 en 2

NIBE beleggingsadvisering

NIBE effectenbedrijf

Gecertificeerd Financieel Planner (FFP)

Geef een reactie